GRATIS "QUICKSCAN ZICHTBAARHEID"
AANVRAGEN

Veel organisaties met maatschappelijke doelen laten kansen liggen om MEER FANS en IMPACT te creëren. Beperkte zichtbaarheid van AMBITIES en RESULTATEN is daarbij vaak het belangrijkste probleem.

Tijdelijk biedt Outwards een GRATIS QUICKSCAN aan die jou als bestuurder, directeur of ambtenaar snel inzicht geeft in de zichtbaarheid van én kansen voor jouw organisatie, programma of project.

De quickscan belicht je huidige vindbaarheid en uitstraling, maar benoemt ook concrete kansen en tips voor de (nabije) toekomst.

HOE WERKT HET?

  1. FORMULIER: Vul onderstaand formulier in
  2. KORT (VIDEO)BELLEN: Wij plannen 1 of 2 videogesprekken (max. 30 minuten) met jullie ter kennismaking en voorbespreking:
    – operationeel verantwoordelijke
    – bestuurlijk verantwoordelijke
  3. WACHTEN: Wij voeren binnen 2 weken na de kennismaking de “Quickscan zichtbaarheid” uit.
  4. ONLINE PRESENTATIE: Wij plannen een online presentatie waarin wij de resultaten toelichten en toesturen.
  5. VERVOLG? In de quickscan gaan we ook in op mogelijke vervolgacties, maar of jullie die (met ons) willen nemen? Dat is aan jullie! No strings attached.

GRATIS? ADDERTJE ONDER HET GRAS ZEKER?

Gratis is gratis ja. Het zou geen goeie kennismaking met Outwards zijn als er stiekem nog een addertje onder het gras zit, toch? Wij zetten je niet op een mailingliijst voor vervelende marketing na aanmelding voor de quickscan. Kennis en expertise weggeven helpt niet alleen anderen vooruit maar past helemaal bij de tijd waarin we leven.

Tuurlijk; ook wij moeten zorgen voor brood op de plank. Maar belangrijker nog; jezelf ontwikkelen verlengt je houdbaarheid en laat je allerlei interessante dingen leren bij en van anderen. Kortom, voor ons is dit nooit verspilde tijd!